Sinds 1962

Caravan & Camper

Rijden met een camper of caravan doe je niet dagelijks. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je vakantie biedt Jaap Speelziek Opleidingen je de NKC Campertraining en de Caravantraining aan

NKC

De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie www.nkc.nl voor meer informatie.

De opleiding voor het camperrijbewijs

De opleiding voor het (Camper)rijbewijs C1 (Vrachtwagen <7500kg) bestaat uit een theorie- en eenpraktijkgedeelte. Je deelt jouw theorie helemaal in zoals je zelf wenst, doordat je een speciaal ontwikkelde Camper e-learning volgt ter voorbereiding op jouw examen. Voor de kandidaten die de opleiding voor het Vrachtwagenrijbewijs C1 volgen,
wordt klassikale theorie verzorgd. Vanzelfsprekend is het mogelijk om voor het Camperrijbewijs C1 ook hieraan deel te nemen. Heb je moeite met bepaalde onderdelen van de theorie, dan kun je aansluiten in onze plusklas waarbij we je in een kleine groep begeleiden, of bestaat er altijd de mogelijkheid voor individuele les

Praktijk(intake)

We starten de opleiding met een intake, waarin we jouw persoonlijke situatie bekijken en een inschatting maken van het aantal praktijkuren dat jij nodig zult hebben. Je mag beginnen met praktijklessen wanneer je de module RVM1-C1 hebt behaald. Je ontvangt een planning op maat, waarin alle data voor theorie- en praktijkonderdelen en examens worden opgenomen. Via onze Speelziek App heb je altijd inzicht in je planning en vorderingen. De rijlessen zijn overdag, ’s avonds of op zaterdag; afhankelijk van het tijdstip, in een dagopleiding of in blokken van 2, 2½ of 5 uur. Een praktijkopleiding in één week behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Caravantraining

De caravantraining van Jaap Speelziek is speciaal voor mensen die voor het eerst met een caravan rijden of die al een tijd niet met een caravan gereden hebben. In deze training die 4 uur duurt, leer je alles wat je nodig hebt om er binnenkort lekker met de caravan op uit te gaan.

Van het monteren van de caravanspiegels tot het inparkeren op de camping. Er is veel aandacht voor het bochtenwerk, je leert de caravan veilig te laden en krijgt tips voor het onderhoud.

Van het monteren van de caravanspiegels tot het “inparkeren” op de camping

Ochtend of middag

De caravantraining wordt aangeboden in de ochtend of in de middag. Je volgt deze opleiding gewoon met je eigen auto en caravan. Op die manier ben je het best voorbereid op het echte werk. Aan het einde van de caravantraining ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Wij wensen je alvast een prettige vakantie!

Deel deze pagina via
Sinds 1962