Sinds 1962

Mijn Speelziek

Jaap Speelziek Opleidingen is sinds begin 2021 onderdeel van de coöperatie De Transportopleider. Dat brengt de nodige veranderingen met zich mee. Zo is ook ons klantenportal vernieuwd. Sinds begin dit jaar kunnen onze klanten hun planning, facturen, communicatie en andere relevante informatie op een nieuw portaal vinden. Dat betekent ook dat de online theorie naar een andere site is verplaatst.

Inloggen op dat portaal doe je via deze link.

De online theorie vind je op: www.theorie-leren.nl/login, daar kan je met de inloggegevens voor je theoriepakket inloggen.

Over de Transportopleider

Transportopleider is een coöperatieve vereniging met 14 actieve en betrokken partners. Met zo’n 500 medewerkers en 23 opleidingslocaties verspreid over het hele land, verzorgen we op het gebied van Code 95, vakopleidingen en middenkader management, opleidingen voor de sector Transport, Vervoer en Logistiek in heel Nederland.

Meer informatie over de Transportopleider vind je hier.

 

Vragen?

Jaap Speelziek is de meest persoonlijke rijschool van Nederland. Zelf ervaren? Neem contact met ons op en ervaar zelf hoe wij jou persoonlijk helpen. Bel of mail met al je vragen en opmerkingen of gebruik het onderstaande contactformulier. We streven ernaar om jouw e-mails, chats en telefonische vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Telefoon:

085 – 48 77 100

E-mail: info@speelziek.nl

Wij zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00

    Deel deze pagina via
    Sinds 1962