Over Jaap Speelziek

Alles over de gezelligste rijschool van Nederland

Jaap Speelziek is niet zomaar een rijschool. Jaap Speelziek is anders dan de rest. Groter, beter en vooral prettiger. Een familiebedrijf waar service op de eerste plek staat. Wij helpen jou je rijbewijs te behalen!

Jaap Speelziek is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio Ede, Barneveld en Varsseveld. Als een van de grootste rijscholen van Nederland leidden wij al tienduizenden kandidaten op tot veilige weggebruikers. En dat doen we nog steeds met volle overtuiging en met veel plezier!

Vlag en wimpel

Als je lest bij Jaap Speelziek Opleidingen ga je voor een 10. Niet voor niets hebben wij hoge slagingspercentages: wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs met vlag en wimpel haalt.

Maar niet alleen slagen is belangrijk: ook de lessen zelf. Rijden is hartstikke leuk. Wij maken daarom van elke les een feestje. Dat geldt ook voor het volgen van nascholingscursussen. Saaie nascholingsdagen worden bij Jaap Speelziek praktisch, inhoudelijk, maar ook erg gezellig.

Nee is geen antwoord bij Jaap Speelziek: wij passen overal een mouw aan.

Rijopleidingen voor iedereen

Jaap Speelziek is er ook voor iedereen die om de een of andere reden niet op een gewone manier het benodigde pasje kan halen. Of je nu fysieke, emotionele of andere beperkingen hebt: wij helpen je er doorheen. Dat geldt ook als je faalangstig bent of bijvoorbeeld ADHD hebt.  ‘Nee’ is dus geen antwoord bij Jaap Speelziek: wij passen overal een mouw aan. Wij worden graag door jou uitgedaagd: bel ons en wij proberen een oplossing voor je te vinden.

 

leerbedrijf

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!