Sinds 1962

Je autorijbewijs halen doe je bij Jaap Speelziek Opleidingen

Welkom bij Jaap Speelziek Opleidingen, jouw vertrouwde partner om de weg op te gaan. We begrijpen dat het je autorijbewijs halen een belangrijk en mooi doel is. Bij Jaap Speelziek Opleidingen begeleiden we je graag gedurende het hele proces, van theorieles tot praktijkexamen. Op deze pagina vind je onder andere informatie over de voorwaarden voor praktijklessen, onze theoriecursussen en studiemogelijkheden, de intakes waarbij je een persoonlijk advies krijgt, en onze praktijkpakketten inclusief het praktijkexamen.

Theorie voor het Rijbewijs – Diverse Opties

Bij ons heb je opties om je theoriekennis bij te spijkeren. We bieden unieke dagcursussen aan waarin je in één dag alle verkeerstheorie leert. Voor de zelfstudiefans bieden we zelfstudiepakketten aan in de vorm van boeken en online lespakketten in onze theorie webshop. Zo kun je kiezen wat het beste bij jouw leerstijl past.

Naar de theorie webshop

Intakes – Rijles op maat

Bij Jaap Speelziek Opleidingen begrijpen we dat iedereen verschillend is als het aankomt op autorijden. Daarom bieden we intakes aan, waarbij je na een eerste rijles een persoonlijk advies ontvangt over het aantal benodigde lessen. Dit persoonlijke advies zorgt ervoor dat je weet hoeveel lessen je nodigt zult hebben om zelfverzekerd en bekwaam te worden achter het stuur. Onze instructeurs nemen de tijd om je te leren kennen en je sterke en zwakke punten te identificeren, zodat we een op maat gemaakt lesplan kunnen opstellen.

Voorwaarden voor Praktijklessen

Voordat je de (snel)weg op kunt, zijn er enkele belangrijke voorwaarden om in gedachten te houden. In Nederland kun je starten met autorijlessen zodra je 16,5 jaar oud bent. Echter, voordat je achter het stuur kunt kruipen voor je praktijkexamen, moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Geen zorgen, we hebben je gedekt! Bij Jaap Speelziek Opleidingen helpen we je zowel met de theorie voor het rijbewijs als de praktijk.

Praktijkpakketten met Praktijkexamen

Bij Jaap Speelziek Opleidingen maken we het behalen van je autorijbewijs eenvoudig en toegankelijk. Na je intake en het advies van je instructeur bieden we een praktijkpakket aan inclusief het praktijkexamen dat past bij het advies dat je van de instructeur hebt gehad. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van je examen; wij nemen die last van je schouders en plannen die in overleg met jou. Je kunt je gewoon concentreren op het verbeteren van je rijvaardigheid. Let op: Bij de aanschaf van je praktijkpakket zit een praktijkexamen. Om deze voor je in te kunnen plannen hebben wij een machtiging van jou nodig en zal je een gezondheidsverklaring moeten invullen. Meer infomatie over het invullen van een gezondheidsverklaring of het machtigen van ons als rijschool vind je op de site van het CBR.

Opfrislessen

Heb jij je rijbewijs al enige tijd en ben je benieuwd naar hoe het ervoor staat met je rijvaardigheid? Kijk dan op: www.rijbewusttest.nl
Mocht je nou aan de hand van de test of uit eigen initiatief een opfris- cursus of les willen, dan kan dat. Neem daarvoor contact op met onze planning van het verkeerscentrum.

Automaat of aangepaste automaat rijden?

Dan kunnen we je ook van rijlessen voorzien een auto met een automaat of een aangepaste automaat. Zo volg jij de rijles die past bij jouw rijlesbehoeften.

Meer informatie over rijbewijs BA (automaat)

Meer informatie over rijbewijs BAA (aangepaste automaat)

Waarom kies je voor rijlessen bij Jaap Speelziek?

• Hoog slagingspercentage
• Een basis voor een leven lang veilig en met plezier rijden
• BOVAG Garantie
• Inzicht in je planning en vordering met onze rijles-app

Deel deze pagina via
Sinds 1962