Autorijschool Barneveld

Ben jij op zoek naar een autorijschool in Barneveld met enthousiaste en vakkundige instructeurs, een autorijschool in Barneveld met een hoog slagingspercentage, een autorijschool waar je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen? Dan is Autorijschool Jaap Speelziek de autorijschool die jij zoekt. We zitten in Barneveld, Ede en in Aalten, in de buurt van Barneveld dus en komen je graag thuis ophalen.

Daarom kiezen onze leerlingen voor autorijschool Jaap Speelziek

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • 15% hoger slagingspercentage dan gemiddeld
  • Extra snel je rijbewijs met de compactopleiding

Autorijschool Jaap Speelziek Barneveld

Autorijschool Jaap Speelziek heeft meer dan 35 jaar ervaring als rijschool en heeft momenteel 3 vestigingen, in Barneveld, Ede en Aalten. Het doel van alle instructeurs van Jaap Speelziek is om jou snel, veilig en verantwoordelijk de weg op te krijgen.

Een rijbewijs halen is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid, bijvoorbeeld bij een lichamelijke beperking. Als autorijschool zijn wij er ook voor die mensen en helpen we je graag op weg. Doordat wij een auto beschikken waarbij aanpassingen mogelijk zijn kunnen we ook aan mensen met een lichamelijke beperking rijles geven.

Autorijschool Jaap Speelziek, automaat

Heb jij geen mogelijkheid om zelf te schakelen of rijd je liever in een automaat? Dan hebben wij een speciale rijopleiding voor rijden in een automaat. Als jij je rijexamen hebt afgelegd mag je daarna niet in een schakelauto de weg op. Steeds meer auto’s zijn echter voorzien van een automaat en dit zal in de toekomst verder toenemen.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!