Rijschool Ede

Zoek je een rijschool in Ede? Speelziek is hier Inmiddels een begrip geworden als dé plek om je rijbewijs te halen. Al meer dan 40 jaar helpen we onder andere jou je rijbewijs te halen en dat doen we nog steeds met veel plezier.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zijn of haar rijbewijs te halen. Of je nu een fysieke, emotionele of een andere beperking hebt. We doen er alles aan om voor jou de beste rijschool in Ede te zijn, zodat ook jij met vlag en wimpel slaagt. Overigens zijn al onze vestigingen zowel een opleidingscentrum als een examenlocatie. Je kunt je examen, welke dag je ook wilt, gewoon in Ede doen!

Waar vindt je onze rijschool in Ede?

Of je nou een vraag hebt, of direct meer informatie wilt om te kunnen starten: we staan je graag te woord. Je kunt langskomen in onze rijschool aan de Frankeneng in Ede (routebeschrijving). We zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 48 77 100 en per mail via info@speelziek.nl.

Je kunt ook een bericht achterlaten middels het contactformulier. Dan nemen wij contact met jou op!

Opleidingen

Wist je dat je ook je Klein Vaarbewijs bij ons kunt halen? Of je rijbewijs om een bus te mogen besturen? Niet iedereen verwacht dit van een rijschool, maar bij Speelziek Ede kan het! Bekijk hieronder welke opleidingen je allemaal kunt volgen:

Wil je een rijbewijs halen bij onze rijschool, maar staat hij er niet tussen? Neem contact met ons op. Wij kunnen vrijwel iedere opleiding aanbieden.

Nascholing chauffeurs

Beroepschauffeurs zijn verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen, waarvan minimaal 7 uur praktijktraining. Veel van de nascholingsopleidingen zijn te volgen in onze rijschool in Ede, maar we kunnen ze ook incompany aanbieden. Handig als je veel chauffeurs in dienst hebt. Meer weten over de mogelijkheden? Bel (085 48 77 100), of kijk even op onze nascholingspagina en ontdek alle voordelen.

In sommige gevallen heb je een code 95 op je rijbewijs nodig. Heb je deze nog niet? Dan heb je eerst een basiskwalificatie nodig. Heb je deze al wel, dan is het belangrijk dat je op tijd je nascholingsuren behaalt. Voor chauffeurs en werkgevers bieden wij een Nascholings Vijfjarenplan. Op deze manier zorgen wij er voor dat er op tijd een keuze gemaakt wordt uit de opleidingen en sturen op tijd een herinnering.

Theorie cursus

Rijschool Jaap Speelziek biedt, naast de praktijkopleidingen, ook een theoriecursus voor het behalen van je theorie-examen. De cursus is absoluut de moeite waard want het slagingspercentage na het volgen van een cursus, is aanzienlijk hoger dan bij zelflerende kandidaten.

Lees meer over de auto theorie cursus en de theoriepas.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Marieke, Dominique & Elma
Wij zijn er voor al je vragen!