Sinds 1962

Rijschool Ede

Woon je in de omgeving van Ede? Dan heb je vast wel eens de lesauto’s of vrachtwagens van rijschool Speelziek voorbij zien rijden. Wij zijn inmiddels al meer dan 60 jaar de rijschool waar jij je rijbewijs kunt halen, maar ook: behouden! Iedereen moet de kans krijgen om zijn of haar rijbewijs te halen. Ook als je een fysieke, emotionele of een andere beperking hebt. We doen er alles aan om ook voor jou de beste rijschool te zijn, zodat ook jij met vlag en wimpel slaagt.

Welke rijlessen kun je bij ons volgen?

Wie aan een rijschool denkt, denkt al gauw aan auto’s, vrachtwagens en motors. Maar wist je dat je bij ons ook je Klein Vaarbewijs kunt halen? Hieronder een greep uit onze opleidingen. Klik op de link voor meer informatie:

Nascholing en code 95

Voor beroepschauffeurs hebben wij speciale nascholingspakketten ontwikkeld, zodat organisaties er zeker van kunnen zijn dat hun chauffeurs hun nascholingsuren op tijd behalen en hun Code 95 kunnen behouden.  Lees meer over Code 95 of bekijk alle nascholingscursussen.

 

Medische rijbewijskeuring

Veiligheid staat boven alles. Daarom bepaalt het CBR op basis van de door jou ingevulde gezondheidsverklaring of je rijgeschikt bent, of dat er aanvullend onderzoek door een keuringsarts of deskundige van het CBR moet plaats vinden. Meer informatie vind je hier: medische rijbewijskeuring

Langskomen in de rijschool in Ede

Wil je langskomen voor meer informatie of om eens kennis te maken? Natuurlijk ben je van harte welkom! Je vindt ons aan de Frankeneng, nummer 104.

Deel deze pagina via
Sinds 1962