Sinds 1962

Rijschool Ede

Woon je in de omgeving van Ede? Dan heb je vast en zeker wel eens de lesauto’s of vrachtwagens van rijschool Speelziek voorbij zien rijden. Wij zijn inmiddels al meer dan 40 jaar de rijschool van Ede waar jij je rijbewijs kunt halen, maar ook: behouden! Iedereen moet de kans krijgen om zijn of haar rijbewijs te halen. Of je nu een fysieke, emotionele of een andere beperking hebt of niet. We doen er alles aan om ook voor jou de beste rijschool van Ede te zijn, zodat ook jij met vlag en wimpel slaagt.

Welke rijlessen in Ede kun je volgen?

Wie aan een rijschool denkt, denkt al gauw dat aan auto’s, vrachtwagens en motors. Maar wist je dat je bij ons ook je Klein Vaarbewijs kunt halen? Hieronder een greep uit onze opleidingen. Klik op de link voor meer informatie:

Ook je theorie haal je bij de rijschool in Ede

Speelziek Ede is zowel een opleidingscentrum als een examenlocatie. Je hoeft dus niet naar Arnhem toe om je theorie-examen te behalen: dat kan gewoon in de rijschool in Ede! Daarnaast bieden we ook een theoriecursus aan.

Nascholing en code 95

Voor beroepschauffeurs hebben wij speciale nascholingspakketten ontwikkeld, zodat organisaties er zeker van kunnen zijn dat hun chauffeurs hun nascholingsuren op tijd behalen en hun Code 95 kunnen behouden. Dit noemen wij het ‘Nascholings Vijfjarenplan’. Lees meer over Code 95 en het Nascholings Vijfjarenplan of bekijk alle nascholingscursussen.

 

Medische rijbewijskeuring

Veiligheid staat boven alles. Daarom bepaalt het CBR op basis van de door jou ingevulde gezondheidsverklaring op je rijgeschikt bent, of dat er aanvullend onderzoek door een keuringsarts of deskundige van het CBR moet plaats vinden. Zowel je gezondheidsverklaring als je medische rijbewijskeuring kun je bij ons regelen. Onze Arbo-arts komt namelijk regelmatig op spreekuur in de rijschool in Ede.

Langskomen in de rijschool in Ede

Wil je langskomen voor meer informatie of om eens kennis te maken? Natuurlijk ben je van harte welkom! Je vindt ons aan de Frankeneng, nummer 104.

Deel deze pagina via
Sinds 1962