Sinds 1962

Wil jij rijinstructeur worden?

Dat is een verstandige keuze! De rijschoolwereld staat te springen om goed opgeleide rijinstructeurs. Wil je ook tot die groep van vakmensen gaan behoren? Dan is de interne WRM opleiding tot rijinstructeur bij Jaap Speelziek Opleidingen iets voor jou. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht. Een garantie voor succes!

Rijopleiding met baangarantie

Kies je er voor om rijinstructeur te worden? Dan ben je verzekerd van ontzettend leuk en afwisselend werk. Wil je na het behalen van je basiscertificaat voor de auto, verder gaan met andere categorieën? Je kunt bij Jaap Speelziek Opleidingen ook terecht voor je WRM bevoegdheid voor motor, tractor of vrachtwagen.

De voordelen van een WRM Opleiding bij Jaap Speelziek Opleidingen:

  • Praktijkgerichte opleiding
  • Beste prijs
  • Uitgebreide, persoonlijke aandacht
  • Hoog slagingspercentage
  • Opleidingen in en om Ede, Barneveld en Varsseveld
  • Opleiding is inclusief stageplek
  • Doorstromen naar andere categorieën als vrachtwagen, bus of tractor

Praktische informatie over de WRM opleiding personenauto

In onze beleving is een praktijkgerichte opleiding het begin van een succesvolle carrière als rijinstructeur. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht.

De opleiding is klassikaal en te volgen in Ede, Barneveld of Varsseveld. De hele opleiding voor personenauto duurt normaliter tussen de 4 en 8 maanden. De opleidingsduur is afhankelijk van de tijd die je zelf in de opleiding kunt en wilt steken. De studiebelasting is ongeveer 15 uur per week.

 

Interesse ?

Heb jij na het lezen van deze informatie interesse gekregen in het volgen van de WRM opleiding tot rijinstructeur ? Stuur dan je CV en / of motivatie richting wrm@speelziek.nl en we nemen contact met je op!

Zoeken naar vacatures

Onze vacatures

{{ item.title }} Salaris: {{ item.salary }} Uren: {{ item.hours }} Locatie(s): {{ item.locations }} Meer info
Deel deze pagina via
Sinds 1962