Sinds 1962

Aanhanger

Autorijden met een aanhanger is een hele kunst. Maar bij Jaap Speelziek kun je je aanhangerrijbewijs al halen in één dag. Volg praktijklessen en doe examen op dezelfde locatie. Wel zo makkelijk!

Wanneer heb je rijbewijs BE nodig?

Om met een aanhanger te rijden heb je niet persé een rijbewijs BE nodig. Je hebt een aanhangerrijbewijs nodig als je een combinatie (auto + aanhanger) wilt gaan besturen waarvan de maximum toelaatbare massa (leeg gewicht + laadvermogen) opgeteld meer dan 3500kg bedraagt of in geval van een aanhanger waarvan de maximum toelaatbare massa meer dan 750kg is. Voor meer informatie over het halen van het BE rijbewijs klik je op deze link.

Rijbewijs BE Intake

Nog niet zoveel ervaring met het rijden van een aanhanger of twijfel je of het haalbaar is om de opleiding in 1 dag te doen? Spreek dan eerst een intake af. Dit vergroot je slagingskans ook zeker! Voor het volgen van een BE-rijopleiding is een B rijbewijs verplicht.

Klik hier om je BE intake te boeken

Rijbewijs BE in één dag

De dag zelf begint ’s ochtends met praktijklessen. Om 14:00 uur ben je klaar voor je praktijkexamen. Het slagingspercentage voor deze opleiding bij Jaap Speelziek is 95%. Maak je dus geen zorgen: we slepen je erdoorheen.

Klik hier om je BE dagopleiding te boeken

Caravantraining

De caravantraining van Jaap Speelziek Opleidingen is speciaal voor personen die voor het eerst met een caravan rijden of die al een tijd niet met een caravan gereden hebben. In deze training die 4 uur duurt, leer je alles wat je nodig hebt om er binnenkort lekker met de caravan op uit te gaan. Van het monteren van de caravanspiegels tot het inparkeren op de camping. Er is veel aandacht voor het bochtenwerk, je leert de caravan veilig te laden en krijgt tips voor het onderhoud.

Klik hier om je caravantraining te boeken

Deel deze pagina via
Sinds 1962