Sinds 1962

Haal je autorijbewijs bij Jaap Speelziek Opleidingen

Auto leren rijden kun je overal. Maar bij Jaap Speelziek worden autorijlessen wel heel leuk! Of je nou een natuurtalent bent of juist faalangst hebt: bij Jaap Speelziek krijg je de aandacht die jij verdient! Leren autorijden doe je meestal maar één keer in je leven: dus we maken er een feestje van. Onze instructeurs helpen jou vakkundig op weg en onze slagingspercentages spreken voor zichzelf.

Intake

Zelf ervaren hoe het is om in de auto te zitten? Je rijinstructeur leren kennen? Doe dan eerst een intake voor een betrouwbare inschatting van jouw rijvaardigheden.

Nieuw: Rijlespakketten

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast de reguliere opleiding ook rijlespakketten. Deze rijlespakketten zijn voordeliger dan losse rijlessen en het praktijkexamen zit er bij inbegrepen. Je bent dus in één klaar en hoeft alleen nog maar te gaan lessen! Hoe werken de pakketten ? Voordat je een pakket kiest en aanschaft begin je met een intake. Tijdens deze intake kijkt de instructeur onder andere naar hoe snel je het autorijden oppakt. Na de intake krijg je van ons per mail een advies over het aantal uren met daarbij een persoonlijke link naar het pakket dat volgens onze instructeur het best bij jou past.

Meer informatie

Opfrislessen

Heb jij je rijbewijs al enige tijd en ben je benieuwd naar hoe het ervoor staat met je rijvaardigheid? Kijk dan op: www.rijbewusttest.nl
Mocht je nou aan de hand van de test of uit eigen initiatief een opfris- cursus of les willen, dan kan dat. Neem daarvoor contact op met onze planning van het verkeerscentrum.

Reguliere opleiding

Ben je overdag niet beschikbaar of zie je vier uur achter elkaar autorijden niet zitten? Dan is de reguliere opleiding voor jou de beste oplossing. Je lest in blokken van 2 uur. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend. Wel zo handig!

Waarom kies je voor rijlessen bij Jaap Speelziek?

• Hoog slagingspercentage
• Een basis voor een leven lang veilig en met plezier rijden
• BOVAG Garantie
• Inzicht in je planning en vordering met onze rijles-app

Deel deze pagina via
Sinds 1962