Sinds 1962

Haal je autorijbewijs bij Jaap Speelziek Opleidingen

Auto leren rijden kun je overal. Maar bij Jaap Speelziek worden autorijlessen wel heel leuk! Of je nou een natuurtalent bent of juist faalangst hebt: bij Jaap Speelziek krijg je de aandacht die jij verdient! Leren autorijden doe je meestal maar één keer in je leven: dus we maken er een feestje van. Onze instructeurs helpen jou vakkundig op weg en onze slagingspercentages spreken voor zichzelf.

Rijbewijs B (auto)

Intake

Zelf ervaren hoe het is om in de auto te zitten? Je rijinstructeur leren kennen? Doe dan eerst een intake voor een betrouwbare inschatting van jouw rijvaardigheden.

Opfrislessen

Heb jij je rijbewijs al enige tijd en ben je benieuwd naar hoe het ervoor staat met je rijvaardigheid? Kijk dan op: www.rijbewusttest.nl
Mocht je nou aan de hand van de test of uit eigen initiatief een opfris- cursus of les willen, dan kan dat. Neem daarvoor contact op met onze planning van het verkeerscentrum.

Compactopleiding

Wil je je rijbewijs op korte termijn halen? Dan volg je bij Jaap Speelziek de compactopleiding. Je doet eerst een intake waarin we meten hoe het staat met je rijvaardigheid en hoeveel praktijklessen waarschijnlijk nodig zijn.
De lessen van de compactopleiding zijn op werkdagen en je lest 4 uur achter elkaar; van 8.00-12.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.
Doordat wij snel en flexibel de lessen en een rijexamen voor je in kunnen plannen, kun je vaak al in een maand de trotse bezitter van een rijbewijs B zijn! Lijkt dat je wat?

Reguliere opleiding

Ben je overdag niet beschikbaar of zie je vier uur achter elkaar autorijden niet zitten? Dan is de reguliere opleiding voor jou de beste oplossing. Je lest in blokken van 2 uur. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend. Wel zo handig!

Strippenkaarten

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast reguliere lessen en totaalpakketten ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart aanschaffen brengt een aantrekkelijke korting met zich mee. LET OP: Strippenkaarten dienen volledig binnen de opleiding gebruikt te worden, er volgt geen restitutie.

Waarom kies je voor rijlessen bij Jaap Speelziek?

• Hoog slagingspercentage
• Een basis voor een leven lang veilig en met plezier rijden
• BOVAG Garantie
• Inzicht in je planning en vordering met onze rijles-app

Deel deze pagina via
Sinds 1962