Sinds 1962

Rijbewijs BAA (aangepaste automaat)

Leren autorijden is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Als jij een lichamelijke beperking hebt waardoor je niet beide benen of armen gebruiken kunt, volg je rijlessen in een aangepaste auto. Gelukkig kan dat bij Jaap Speelziek Opleidingen! Jaap Speelziek Opleidingen beschikt over lesauto’s met diverse aanpassingen, zodat je hoe dan ook kunt leren autorijden. Heb jij een beperking en twijfel je eraan of onze aangepaste auto’s wel geschikt zijn voor jou? Neem dan contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

Dé weg naar jouw rijbewijs
Stap 2
Intake
Stap 3
Praktijk
Informatie en inschrijven rijbewijs BAA

De juiste instructeur

Om te leren autorijden met een beperking is niet alleen een aangepaste auto van belang: ook de instructeur moet ervaren zijn. Jaap Speelziek heeft daarom instructeurs in dienst die jou op maat kunnen helpen. Kennis maken? Schrijf je in voor een intake-les zodat wij jouw mogelijkheden in kaart kunnen brengen en een indicatie kunnen geven van de duur van het traject.

Autorijden met een aangepaste auto kun je bij Jaap Speelziek leren vanaf 16,5 jaar. Voor de praktijklessen wordt je thuis opgehaald en teruggebracht. Wel zo gemakkelijk!

Theorie

Haal je theorie-examen door zelfstudie of volg met onze theoriepas een of meerdere voorbereidingslessen in Ede, Barneveld, Varsseveld of online. Zo vergroot je je slagingskans aanzienlijk! De theoriepas is ook geldig voor theorielessen voor de scooter en motor. Heb je moeite met lezen of leren of heb je dyslexie? Informeer naar ons speciale online dyslexiepakket inclusief voorleesfunctie en de individuele theorielessen.

Strippenkaarten:

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast reguliere lessen en totaalpakketten ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart aanschaffen brengt een aantrekkelijke korting met zich mee. LET OP: Strippenkaarten dienen volledig binnen de opleiding gebruikt te worden, er volgt geen restitutie

    Deel deze pagina via
    Sinds 1962