Sinds 1962

Autorijschool Ede

Ben jij op zoek naar een autorijschool in Ede met enthousiaste en vakkundige instructeurs, een autorijschool met een hoog slagingspercentage waar je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen? Dan is Jaap Speelziek de autorijschool die jij zoekt. We zijn gevestigd in: Ede, Barneveld en Varsseveld. In de buurt van Ede dus, wij komen je graag thuis ophalen voor je autorijlessen.

Daarom kiezen onze leerlingen voor autorijschool Jaap Speelziek Opleidingen

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • 15% hoger slagingspercentage dan gemiddeld
  • Extra snel je rijbewijs met de compactopleiding
  • Al meer dan 35 jaar ervaring

Jaap Speelziek Opleidingen als autorijschool Ede

Autorijschool Jaap Speelziek heeft meer dan 35 jaar ervaring als rijschool en heeft momenteel 3 vestigingen, in Barneveld, Ede en Varsseveld. Het doel van alle instructeurs van Jaap Speelziek is om jou snel, veilig en verantwoordelijk de weg op te krijgen.

Een rijbewijs halen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij een lichamelijke beperking. Als autorijschool zijn wij er ook voor die mensen en helpen we je graag op weg. Doordat wij een auto beschikken waarbij aanpassingen mogelijk zijn kunnen we ook aan mensen met een lichamelijke beperking rijles geven.

Autorijschool Jaap Speelziek, automaat

Heb jij geen mogelijkheid om zelf te schakelen of rijd je liever in een automaat? Dan hebben wij als autorijschool in Ede een speciale rijopleiding voor rijden in een automaat. Als jij je rijexamen hebt afgelegd mag je daarna niet in een schakelauto de weg op. Steeds meer auto’s zijn echter voorzien van een automaat en dit zal in de toekomst verder toenemen.

Deel deze pagina via
Sinds 1962