Autorijschool Ede

Ben jij op zoek naar een autorijschool in Ede met enthousiaste en vakkundige instructeurs, een autorijschool met een hoog slagingspercentage waar je al vanaf 16,5 jaar kunt beginnen? Dan is Jaap Speelziek de autorijschool die jij zoekt. We zijn gevestigd in: Ede, Barneveld en Varsseveld. In de buurt van Ede dus, wij komen je graag thuis ophalen voor je autorijlessen.

Daarom kiezen onze leerlingen voor autorijschool Jaap Speelziek

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • 15% hoger slagingspercentage dan gemiddeld
  • Extra snel je rijbewijs met de compactopleiding
  • Al meer dan 35 jaar ervaring

Jaap Speelziek als autorijschool Ede

Autorijschool Jaap Speelziek heeft meer dan 35 jaar ervaring als rijschool en heeft momenteel 3 vestigingen, in Barneveld, Ede en Varsseveld. Het doel van alle instructeurs van Jaap Speelziek is om jou snel, veilig en verantwoordelijk de weg op te krijgen.

Een rijbewijs halen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij een lichamelijke beperking. Als autorijschool zijn wij er ook voor die mensen en helpen we je graag op weg. Doordat wij een auto beschikken waarbij aanpassingen mogelijk zijn kunnen we ook aan mensen met een lichamelijke beperking rijles geven.

Welke rijlessen in Ede kun je volgen?

Wie aan een rijschool denkt, denkt al gauw aan auto’s, vrachtwagens en motors. Maar wist je dat je bij ons ook je Klein Vaarbewijs kunt halen? Hieronder een greep uit onze opleidingen. Klik op de link voor meer informatie:

Of bekijk ons volledige aanbod rijopleidingen en plan je eerste rijles.

Autorijschool Jaap Speelziek, automaat

Heb jij geen mogelijkheid om zelf te schakelen of rijd je liever in een automaat? Dan hebben wij als autorijschool in Ede een speciale rijopleiding voor rijden in een automaat. Als jij je rijexamen hebt afgelegd mag je daarna niet in een schakelauto de weg op. Steeds meer auto’s zijn echter voorzien van een automaat en dit zal in de toekomst verder toenemen.

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!