Sinds 1962

Rijbewijs BE (auto met aanhanger)

Moet je voor je werk vaak rijden met een aanhanger? Of wil je regelmatig met een paardentrailer op stap? Met een dagopleiding bij Jaap Speelziek Opleidingen is het mogelijk om binnen 1 dag je BE rijbewijs te halen.

Heb je nog niet zoveel ervaring met het rijden van een aanhanger of twijfel je of het haalbaar is om de opleiding in 1 dag te doen? Spreek dan eerst een intake af. Dit vergroot je slagingskans ook zeker! Voor het volgen van een BE-rijopleiding is een B rijbewijs verplicht.

BE intake (in overleg)
€ 133,- incl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg

Om met een aanhanger te rijden heb je niet persé een rijbewijs BE nodig. Je hebt een aanhangerrijbewijs nodig als je een combinatie (auto + aanhanger) wilt gaan besturen waarvan de maximum toelaatbare massa (leeg gewicht + laadvermogen) opgeteld meer dan 3500kg bedraagt in geval van een aanhanger waarvan de maximum toelaatbare massa meer dan 750kg is. Voor meer informatie over het halen van het BE rijbewijs klik je op deze link.

Rijbewijs BE in één dag

De dag zelf begint ’s ochtends met praktijklessen. Om 14:00 uur ben je klaar voor je praktijkexamen. Het slagingspercentage voor deze opleiding bij Jaap Speelziek is 95%. Maak je dus geen zorgen: we slepen je erdoorheen.

Inschrijven voor een BE dagopleiding

Deel deze pagina via
Sinds 1962