Vrachtwagen

Leer vrachtwagen rijden in slechts vier weken!

Bij Jaap Speelziek kun je zowel overdag, als ’s avonds en op zaterdag rijlessen volgen. Ben je 17 jaar of ouder? Dan kun je direct starten met je opleiding. Jaap Speelziek heeft in Ede, Barneveld en Varsseveld zowel een opleidingscentrum als een examenlocatie. En: je kunt op elke werkdag examen doen. Wel zo handig!

Bij Jaap Speelziek leer je vrachtwagen rijden in jouw tempo. Ben je een snelle leerling en heb je overdag tijd? Dan kun je al binnen vier weken examen doen. In de transportsector komen steeds meer banen beschikbaar. Als beroepschauffeur heb je dus bijna gegarandeerd werk. Bovendien kun je je opleiding misschien met subsidie volgen. Meer weten? Klik op een van de onderstaande links of bel met ons over de mogelijkheden voor jou.

Je vrachtwagenrijbewijs gehaald?

Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag! Bekijk daarom de vacaturebank waar onze partners hun vacatures op plaatsen en solliciteer direct!

 

Vrachtwagen rijbewijs in de buurt?

Eén van de grote voordelen van Speelziek is dat er altijd een locatie bij jou in de buurt is. Wij snappen dat jij niet lang wilt reizen om lessen te volgen voor je vrachtwagen rijbewijs. Woon jij in één van de onderstaande plaatsen? Dan ben jij gegarandeerd van een korte reistijd.

 

 

Lees meer

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin en Monique
Het vrachtwagen team