Sinds 1962

A intake

Motorrijden is voor veel mensen het ultieme gevoel van vrijheid. Voor jou ook? Haal je motorrijbewijs dan bij Jaap Speelziek. Dat kan al als je 18 jaar oud bent! Bij Jaap Speelziek motor leren rijden betekent: een gedegen opleiding krijgen, vriendelijke en vakkundige instructeurs en hoge slagingspercentages. Maar het betekent vooral: de tijd van je leven hebben. Schrijf je in en ervaar het zelf!

A intake
€ 115,- incl. BTW
Locatie
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg

Intake Motor opleiding

De motor-opleiding begint met een intake, aan de hand van deze intake kun je samen met de instructeur de opleidingsvorm bepalen waarmee je het beste resul­taat bereikt. De praktijkopleiding wordt vervolgens op maat met je afgestemd.

Inhoud Motor opleiding

De motorrijopleiding bestaat uit een theorie-examen en twee praktijkexamens; Voertuigbeheersing (AVB) en Verkeersdeelneming (AVD).

Motorkleding

Als je gaat rijden op de motor is het zaak dat je voorzien bent van goede motorkleding. Dit kan je beschermen in het geval van een valpartij tegen verwondingen. Heb je zelf geen kleding dan hebben dan kun je gebruik maken van onze bruikleen motorkleding. Onze partners MotoVede (Ede), Motorhuis de Valkenier (Barneveld) en MotoPort (Zelhem) kunnen je goed informeren en bieden mooie kortingen.

Strippenkaarten

Jaap Speelziek Opleidingen biedt naast reguliere lessen en totaalpakketten ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen. Een strippenkaart aanschaffen brengt een aantrekkelijke korting met zich mee. LET OP: Strippenkaarten dienen volledig binnen de opleiding gebruikt te worden, er volgt geen restitutie.

Deel deze pagina via
Sinds 1962