Rijschool Achterhoek: Jaap Speelziek Opleidingen

Haal je rijbewijs in de achterhoek bij Jaap Speelziek Opleidingen

Rijschool Achterhoek: Ben jij op zoek naar een kwalitatieve rijschool in de achterhoek waar plezier ook hoort bij de inhoud van jouw opleiding? Zoek dan niet verder! Bij Jaap Speelziek Opleidingen haal je óók in de Achterhoek al jouw rijbewijzen. Het hele traject begeleiden we je zoals we dat altijd doen; Met plezier, veel persoonlijke aandacht en met de focus op het veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Zo haal jij het rijbewijs dat jij wilt/nodig hebt!

Rijschool Achterhoek

Jaap Speelziek Opleidingen is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio’s Ede en Barneveld; Sinds een paar jaar zijn we ook actief in en rondom Varsseveld en doen we daar wat we al jaren in Ede en Barneveld doen: kandidaten opleiden tot veilige chauffeurs die plezier hebben in hun verkeersdeelname en dat doen we voor elk rijbewijs.

Rijbewijs Achterhoek

Zo kunnen we je ook in de achterhoek voorzien van alle rijopleidingen die we aanbieden. Van bromfiets tot motor en van auto tot vrachtwagen, alles is mogelijk; En dat met dezelfde kwaliteit en laagdrempeligheid waar we al jaren voor staan.

Onze Rijschool in de Achterhoek

Rijschool Achterhoek

Dit is onze rijschool in Varsseveld. Op ons oefenterrein kunnen we verschillende manoeuvres oefenen op een veilige en verantwoorde manier; Zo leren jullie het voertuig kennen in een gecontroleerde en veilige omgeving! Vanuit deze locatie kunnen jullie alle rijopleidingen en nascholings/arbo opleidingen volgen die we aanbieden. Benieuwd naar onze andere locaties? Check ze hier!

Betrokken bij de omgeving

Jaap Speelziek Opleidingen wil zijn gezicht niet alleen in marketinguitingen laten zien. Zo organiseren we evenementen als bijvoorbeeld een motoropstapdag en doen we mee met evenementen als de TSTL (Tractor Sterrit). Zo willen we steeds actiever, beter zichtbaar en bekend worden in de achterhoek. Op die manier zorgen we ervoor dat we onze diensten aan iedereen kunnen aanbieden.

 

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!