Sinds 1962

Ben jij die enthousiaste Tractorinstructeur (T)

Ben jij klaar om de weg op te gaan en toekomstige tractorbestuurders de fijne kneepjes van het vak bij te brengen? Jaap Speelziek Opleidingen zoekt een enthousiaste instructeur voor het tractorrijbewijs om ons team te versterken. Bij ons gaat professionaliteit hand in hand met een gezonde dosis gezelligheid en werkplezier. Als instructeur bij Jaap Speelziek Opleidingen krijg je de kans om je passie voor rijden te delen en mensen te helpen hun tractorrijbewijs te behalen.

Over Jaap Speelziek Opleidingen

Jaap Speelziek Opleidingen is een gerenommeerde rijschool in Nederland, met jarenlange ervaring in het opleiden van bestuurders voor diverse rijbewijzen. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele opleidingspartner. Ons team bestaat uit enthousiaste instructeurs die gepassioneerd zijn over rijden en het delen van hun kennis met anderen.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een vriendelijke en professionele werkomgeving.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en bijscholing.
 • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een hecht team van collega’s die gepassioneerd zijn over rijden.
 • De kans om bij te dragen aan de verkeersveiligheid door bestuurders goed op te leiden.

Wat we zoeken:

Als instructeur voor het tractorrijbewijs bij Jaap Speelziek Opleidingen ben je verantwoordelijk voor het opleiden van cursisten om veilig en zelfverzekerd met een tractor te kunnen rijden. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Theorie- en praktijklessen geven aan cursisten met als doel het tractorrijbewijs te behalen.
 • Cursisten begeleiden bij het ontwikkelen van de juiste rijvaardigheden en kennis van verkeersregels.
 • Het plannen van lessen en het evalueren van de voortgang van cursisten.
 • zorgen voor een veilige leeromgeving.
 • Het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van een goede relatie met Kandidaten.
Interesse?

Ben jij de instructeur die ons team bij Jaap Speelziek Opleidingen compleet maakt? Wil je een verschil maken in de levens van toekomstige tractorbestuurders? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Stuur je sollicitatiebrief en cv naar pz@speelziek.nl en vertel ons waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie. Liever op een andere manier solliciteren? Dat kan via Indeed of het formulier onderaan deze pagina. We kijken ernaar uit om van je te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team van gemotiveerde instructeurs! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 085 4877100  Deel deze pagina via
  Sinds 1962