Kosten motorrijbewijs

Vrijheid en wind in je haren! De temperaturen stijgen en er zijn al steeds meer motors op de weg te vinden. Wil jij ook dit gevoel ervaren? Bij Jaap Speelziek kan je gelijk al starten met een motoropleiding die bij je past. 

Veiligheid is belangrijk, dus eerst een rijbewijs halen. Maar jij wilt natuurlijk weten wat de kosten van een motorrijbewijs zijn. Hieronder zie je de mogelijkheden op een rij zodat de kosten van het motorrijbewijs die daar bij horen helder voor je worden.

De mogelijkheden zijn groot: we kijken wat bij jou past.

 Kosten motorrijbewijs

Kosten motorrijbewijs op een rij

Jaap Speelziek zorgt voor een goede opleiding en heeft een hoog slagingspercentage. Cursisten geven aan dat ze de tijd van hun leven hebben. Je kiest dus voor de combinatie van kwaliteit en plezier.
Hoeveel een motorrijbewijs kost is afhankelijk van het type opleiding dat je gaat volgen. Kies hieronder het type motorrijbewijs dat je wilt halen en vraag de brochure aan voor een kostenoverzicht.

1.     Rijbewijs A1

Vanaf 18 jaar kan je met dit motorrijbewijs zelfstandig de weg op met een lichte (125cc) motor. De kosten voor dit motorrijbewijs bestaan uit de praktijklessen en het praktijkexamen. Het praktijkexamen bestaat uit 2 delen: eerst voertuigbeheersing en daarna verkeersdeelname. Lees meer over rijbewijs A1.

2.     Rijbewijs A2

Vanaf 20 jaar mag je met het rijbewijs A2 motorrijden op een motor van maximaal 35 kW. Heb jij al je theorie-examen gehaald? Dan kan je gelijk door en dit scheelt in de kosten motorrijbewijs. Tijdens de praktijklessen wordt je voorbereid om het praktijkexamen te doen. Een helm en beschermende kleding zijn ingegrepen bij de prijs. Lees meer over rijbewijs A2.

3.     Rijbewijs A

Het rijbewijs A wordt gewoonlijk behaald door twee verschillende groepen. Beginners, of motorrijders die al het rijbewijs A2 hebben. De kosten van het motorrijbewijs hangen af van de lessen die je afstemt met je instructeur. Lees meer over dit rijbewijs.

Met vlag en wimpel

Als je lest bij Jaap Speelziek Opleidingen ga je voor een 10. Niet voor niets hebben wij hoge slagingspercentages: wij zorgen ervoor dat jij je rijbewijs met vlag en wimpel haalt. Daarnaast is elke les een feestje. De lessen zijn praktisch, inhoudelijk, maar ook erg gezellig.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Marieke, Dominique & Elma
Wij zijn er voor al je vragen!