Motor

De wind door je haren

Motorrijden is voor veel mensen het ultieme gevoel van vrijheid. Voor jou ook? Haal je motorrijbewijs dan bij Jaap Speelziek. Dat kan al als je 18 jaar oud bent!

Bij Jaap Speelziek motor leren rijden betekent: een gedegen opleiding krijgen, vriendelijke en vakkundige instructeurs en hoge slagingspercentages. Maar het betekent vooral: de tijd van je leven hebben. Schrijf je in en ervaar het zelf!

Categorieën voor het halen van een motorrijbewijs

Wil je je motorbewijs halen dan verschilt de aanpak per leeftijd en ervaring en in welke categorie je dan valt. De categorieën voor het motorrijbewijs zijn nu als volgt:

  • Motorrijbewijs A1

    Vanaf 17 jaar mag je op rijles, vanaf 18 jaar kan je praktijkexamen doen. Je kan zelfstandig de weg op met een lichte (125cc) motorLees meer over Rijbewijs A1. 

  • Rijbewijs A2

    Tussen de 20 en 24 jaar of minimaal 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A1.  Dan kan je rijden op een motor van maximaal 35 kWLees meer voer Rijbewijs A2. 

  • Rijbewijs A:

    Ouder dan 24 jaar of minimaal 2 jaar in bezit van motorrijbewijs A.  Lees meer over Rijbewijs A.

Kosten van een motorrijbewijs

Ben je benieuwd naar de kosten van een motorrijbewijs? De kosten zijn afwisselend per opleiding. Vraag de brochure aan, of neem contact op voor de actuele prijzen van een opleiding. Wel kun je je al oriënteren op de inhoud van de kosten van een motorrijbewijs.

 

 

Lees meer

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Janet & Marije
Het motor team