Sinds 1962

Motor theorie

Aanvullend bieden we ook de mogelijkheid om je klaar te stomen voor het theorie examen. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn dan vind je in het eerste blok de beschikbare data voor de A theorie avondopleiding. Voor €40,- verhoog jij dus je slagingskans tijdens het theorie-examen voor de motor!

ATH (motortheorie) avondopleiding
€ 40,- incl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg
Online
Ma
13-11-2023
Ma 13-11-23
18:30 - 21:30
Details
18:30 - 21:30
30 plekken

AVB en AVD wat betekent dat?

Als je bezig bent met het halen van je motorrijbewijs of je aan het oriënteren bent of het iets voor jou is, dan is de kans groot dat je de termen: ‘AVB’ en ‘AVD’ wel eens voorbij hebt zien of horen komen. Maar, wat betekenen ‘AVB’ en ‘AVD’ nou eigenlijk?

Naast de theorie haal je het motorrijbewijs haal je als het ware in twee delen. Als eerste leer je de motor beheersen door verschillende oefeningen uit te voeren, over het algemeen zal je die lessen op een besloten terrein hebben. Dat is het AVB gedeelte. Heb je dat eenmaal behaald, dan ga je de openbare weg op met de motor en krijg je rijles, tijdens die lessen wordt behandeld hoe je veilig deelneemt aan het verkeer op de motor. Ook daar doe je examen voor.

In het kort kun je AVB dus als Voertuig Beheersing zien en AVD als VerkeersDeelname.

Motorkleding

Als je gaat rijden op de motor is het zaak dat je voorzien bent van goede motorkleding. Dit kan je beschermen in het geval van een valpartij tegen verwondingen. Heb je zelf geen kleding dan hebben dan kun je gebruik maken van onze bruikleen motorkleding. Onze partners MotoVede (Ede), Motorhuis de Valkenier (Barneveld) en MotoPort (Zelhem) kunnen je goed informeren en bieden mooie kortingen.

Intake Motor opleiding

De motor-opleiding begint met een intake, aan de hand van deze intake kun je samen met de instructeur de opleidingsvorm bepalen waarmee je het beste resul­taat bereikt. De praktijkopleiding wordt vervolgens op maat met je afgestemd.

Meer informatie

Sta je al bij ons ingeschreven?

Dan hoef je bij het aanschaffen van een opleiding geen nieuw account aan te maken. Je logt dan in met je emailadres en wachtwoord en schrijft je direct in op een opleiding.

 

Deel deze pagina via
Sinds 1962