Sinds 1962

T (Tractor) Praktijk dagopleiding

Wil jij extra snel je tractorrijbewijs halen? Dan bieden wij jou de dagopleiding aan: 7,5 uur achter elkaar lessen waarna je praktijkexamen doet; Dit kunnen we op één dag plannen waardoor jij binnen één dag (de praktijk voor) je tractorrijbewijs behaalt!

T (Tractor) Rijbewijs - Praktijk dagopleiding
Vanaf € 1069,00 excl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg

Theorie

Zorg dat je voor het aanschaffen en inplannen van de dagopleiding je theorie hebt behaald. Je kunt vanaf 15,5 jaar deelnemen aan de theorielessen met onze Jaap Speelziek theoriepas. Deze pas geldt ook voor theorielessen voor de scooter, auto en motor.

Gezondheidsverklaring

Voor het afleggen van een T examen moet je in het bezit zijn van een door het CBR goedgekeurde gezondheidsverklaring. Deze dien je in door via mijn.cbr.nl in te loggen met je DIGID code. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat T.

Tip: Volg je één van de opleidingen binnen Groen, Grond of Infra, of ben je dat van plan te gaan doen, dan kun je misschien gebruik maken van een gedeeltelijke vergoeding van je rijbewijs. De medewerkers van Jaap Speelziek kunnen je hier alles over vertellen. Bel ons voor meer informatie over deze regeling!

Deel deze pagina via
Sinds 1962