Sinds 1962

Mentorchauffeur

De mentorchauffeur levert een positieve bijdrage in het verlagen van het aantal schades en brandstofbesparing. Door uitbreiding van met name softskills kunnen doelstellingen nog beter worden bereikt. Na het volgen van dit 5-daagse trainingsprogramma beschikt de mentorchauffeur over meer vaardigheden om nieuwe chauffeurs te laten instromen en ervaren chauffeurs zelf te trainen.

Door de deelnemer zelf te initiëren. Het examen omvat een lesaudit en een rijvaardigheidsanalyse (RVA) die hij/zij met een voldoende resultaat dient af te ronden om vervolgens het PTN-certificaat van het CBR te ontvangen. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Kijk voor meer informatie en prijzen op: Praktijktrainer Nascholing (PTN) – CBR

Inschrijven Mentorchauffeur

Kosten

€ 1999 per deelnemer excl. BTW en incl. lunch en IBKI registratie op basis van open inschrijving.

Extra Informatie

Dag 3 van deze training is gecertificeerd bij het IBKI onder de naam: Nr. 26 Coaching en Feedback geven en wordt verzorgd door een deskundige trainer in samenwerking met een ervaren WRM-instructeur van Transportopleider.
Dag 5 van de training is erkend door het CBR als W02 e-learningvariant en telt mee voor 7 uur nascholing (praktijk) Vakbekwaamheid (Code 95).

Subsidie

Informeer naar de aantrekkelijke subsidiemogelijkheden zoals het STL persoonlijk opleidingsbudget.

Deel deze pagina via
Sinds 1962