Sinds 1962

Ontwikkel jezelf met middenkader opleidingen

Omdat we onderdeel zijn van de Transportopleider kunnen we jullie van steeds betere opleidingen voorzien. Samen met de Transportopleider bouwen we aan de filosofie “een leven lang ontwikkelen”. Zo kunnen we jullie door de samenwerking met de Transportopleider ook middenkader opleidingen aanbieden. Dat doen we in samenwerking met de Advance Groep.

Via deze pagina vind je de verschillende categorieën en opleidingen die we aan kunnen bieden.

Over de Advance Groep en vragen

Vooruitgang creëren

Advance Groep helpt u bij het ontwikkelen van middenkader en management binnen uw organisatie. Dat doen wij vanuit het principe ‘een leven lang leren’. Dit is er op gericht talenten te ontdekken en continu te ontwikkelen. Zo blijven uw mensen up to date in hun vakgebied, werken zij met plezier en creëert u een lerende werkomgeving waarin u vooruitgang boekt.

Uniek in de sector

Ons aanbod bestaat uit sectorspecifieke beroepsopleidingen, (maatwerk)trainingen en assessments voor uw middenkader en management personeel. Ook voor individuele begeleiding of teamcoaching is Advance Groep uw partner die de sector kent en weet wat er nodig is om succesvol te zijn.

Vragen?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier hiernaast. Na inzending van het formulier zullen wij z.s.m. bij je terugkomen met een antwoord op jouw vraag.

    Deel deze pagina via
    Sinds 1962