Code 95 in één week

Hier vind je alle informatie de code 95 in één week

Alle informatie over de Code95 in één week!

Onze Code95 in één week stelt jullie in staat om snel, gemakkelijk en tegen een aantrekkelijke prijs alle benodigde nascholingsuren te behalen! Schrijf je jezelf in voor de hele week?

Aantrekkelijke prijs

Het volgen van de gehele Code95 in één week kan tegen een prijs €899,- exclusief nascholingskosten (€25,- per opleiding) en eventuele examenkosten. Heb jij nou al nascholingsopleidingen gevolgd maar wil je toch één of meerdere opleidingen volgen tijdens de Code95 in één week? Dan is dat zeker mogelijk, je kunt op het inschrijfformulier aangeven welke opleidingen je wilt volgen zodat jij alleen de opleidingen volgt die je nodig hebt/wilt volgen.

Planning van de Code95 in één week

We hebben 2 keer een Code95 in één week gepland staan. Één keer in Ede en één keer in Varsseveld. Die staan als volgt gepland:

  • Ede: Week 37
  • Varsseveld: Week 43

Hieronder vind je welke opleidingen er gepland staan tijdens de bovengenoemde weken en wanneer (en waar) die opleidingen plaatsvinden.

Schrijf je in voor de Code95 in één week!

Hebben we je enthousiast gemaakt voor onze Code95 in één week? Via deze link schrijf jij jezelf gemakkelijk in voor de Code95 in één week.  Wil je toch liever iets meer informatie? Neem dan contact met ons op via https://www.speelziek.nl/contact/ of bel ons op het nummer bovenaan deze pagina

.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Chantal, Edwin & Monique
Wij zijn er voor al je vragen!