Rijinstructeur opleiding Personenauto

Wil je rijinstructeur worden? Dat is een verstandige keuze! De rijschoolwereld staat te springen om goed opgeleide rijinstructeurs. Wil je ook tot die groep van vakmensen gaan behoren? Dan is de interne WRM opleiding tot rijinstructeur bij Jaap Speelziek Opleidingen iets voor jou. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht. Een garantie voor succes!

Direct inschrijven 

Rij-opleiding met baangarantie

Kies je er voor om rijinstructeur te worden? Dan ben je verzekerd van ontzettend leuk en afwisselend werk. Wil je na het behalen van je basiscertificaat voor de auto, verder gaan met andere categorieën? Je kunt bij Jaap Speelziek Opleidingen ook terecht voor je WRM bevoegdheid voor motor, tractor of vrachtwagen.

De voordelen van een WRM Opleiding bij Jaap Speelziek Opleidingen:

  • Praktijkgerichte opleiding
  • Beste prijs
  • Uitgebreide, persoonlijke aandacht
  • Hoog slagingspercentage
  • Opleidingen in en om Ede, Barneveld en Varsseveld
  • Opleiding is inclusief stageplek
  • Doorstromen naar andere categorieën als vrachtwagen, bus of tractor

Praktische informatie over de WRM opleiding personenauto 

In onze beleving is een praktijkgerichte opleiding het begin van een succesvolle carrière als rijinstructeur. Wij begeleiden je op intensieve wijze naar je diploma: praktijkgericht en met uitgebreide, persoonlijke aandacht.

De opleiding is klassikaal en te volgen in Ede, Barneveld of Varsseveld. De hele opleiding voor personenauto duurt normaliter tussen de 4 en 8 maanden. De opleidingsduur is afhankelijk van de tijd die je zelf in de opleiding kunt en wilt steken. De studiebelasting is ongeveer 15 uur per week.

Actuele Startdata:

Je kan ieder moment instappen op deze opleiding.

Meer informatie opvragen

 

 

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Of heb je liever persoonlijk contact?

Jos
Ik ben er voor al je vragen!