Sinds 1962

Motor intake

Motorrijden is voor veel mensen het ultieme gevoel van vrijheid. Voor jou ook? Haal je motorrijbewijs dan bij Jaap Speelziek. Dat kan al als je 18 jaar oud bent! Bij Jaap Speelziek motor leren rijden betekent: een gedegen opleiding krijgen, vriendelijke en vakkundige instructeurs en hoge slagingspercentages. Maar het betekent vooral: de tijd van je leven hebben. Schrijf je in en ervaar het zelf!

A intake
€ 134,00 incl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Varsseveld
Do
07-03-2024
Do 07-03-24
08:00 - 10:00
Details
08:00 - 10:00
1 plek
A Intake in overleg
Vanaf € 134,00 incl. BTW
Locatie
Dagen
Datum
Tijd
Plek
Inplannen
Barneveld
In overleg
in overleg
in overleg
Ede
In overleg
in overleg
in overleg
Varsseveld
In overleg
in overleg
in overleg

MOTORbeursactie: 2 kaartjes bij aanschaf van een intake

Het motorrijbewijs biedt de ultieme vorm van vrijheid. Bij Jaap Speelziek Opleidingen leren we jou veilig en
verantwoord motorrijden! Schrijf je je nu in voor 21 februari a.s., dan ontvang je twee gratis kaartjes voor
de MOTORbeurs in Utrecht! Daar kun je van 22 tot 25 februari 2024 alles zien en beleven op het gebied van
motorrijden.

Intake Motor opleiding

De motor-opleiding begint met een intake, aan de hand van deze intake kun je samen met de instructeur de opleidingsvorm bepalen waarmee je het beste resul­taat bereikt. De praktijkopleiding wordt vervolgens op maat met je afgestemd of gepland aan de hand van het rijlessenpakket van jouw keuze!

Motorrijlespakketten inclusief praktijkexamen

Heb je een intake bij ons gevolgd? Dan ontvang je van ons een advies met daarin het pakket dat volgens jouw instructeur het best bij je past. In die mail vind je een link naar dat pakket. Zo schaf je het pakket simpel aan online en is alles administratief geregeld voor je begint met lessen!

Inhoud Motor opleiding

De motorrijopleiding bestaat uit een theorie-examen en twee praktijkexamens; Voertuigbeheersing (AVB) en Verkeersdeelneming (AVD).

AVB en AVD wat betekent dat?

Als je bezig bent met het halen van je motorrijbewijs of je aan het oriënteren bent of het iets voor jou is, dan is de kans groot dat je de termen: ‘AVB’ en ‘AVD’ wel eens voorbij hebt zien of horen komen. Maar, wat betekenen ‘AVB’ en ‘AVD’ nou eigenlijk?

Naast de theorie haal je het motorrijbewijs haal je als het ware in twee delen. Als eerste leer je de motor beheersen door verschillende oefeningen uit te voeren, over het algemeen zal je die lessen op een besloten terrein hebben. Dat is het AVB gedeelte. Heb je dat eenmaal behaald, dan ga je de openbare weg op met de motor en krijg je rijles, tijdens die lessen wordt behandeld hoe je veilig deelneemt aan het verkeer op de motor. Ook daar doe je examen voor.

In het kort kun je AVB dus als Voertuig Beheersing zien en AVD als VerkeersDeelname.

Motorkleding

Als je gaat rijden op de motor is het zaak dat je voorzien bent van goede motorkleding. Dit kan je beschermen in het geval van een valpartij tegen verwondingen. Heb je zelf geen kleding dan hebben dan kun je gebruik maken van onze bruikleen motorkleding. Onze partners MotoVede (Ede), Motorhuis de Valkenier (Barneveld) en MotoPort (Zelhem) kunnen je goed informeren en bieden mooie kortingen.

Deel deze pagina via
Sinds 1962