Sinds 1962

NKC Rijvaardigheidstraining voor Camperaars (<3500kg)

Ben jij NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale training die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

Er zijn momenteel geen geplande lessen voor deze opleiding. Heb je interesse? Neem contact op via 085-4877100 of info@speelziek.nl

Over de opleiding

Tijdens deze speciaal ontwikkelde training leer je onder andere manoeuvreren en inparkeren met je camper, het voorkomen van schades, het beladen van de camper, en je krijgt een ogen- , reactie- én
verkeerstest. De enige training die 100% op de camperaar gericht is! De campertraining duurt 4 uur, een ochtend van 8.00 – 12.00 uur of een middag van 13.00 – 17.00 uur. Je kunt hem individueel volgen, maar ook samen met bijvoorbeeld je partner die ook met de camper rijdt. Je volgt deze opleiding met je eigen camper. Op die manier ben je goed voorbereid op het echte werk. Aan het einde van de campertraining ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Campers lichter dan 3500kg

Is jouw camper lichter dan 3500kg en wil je een NKC Rijvaardigheidstraining voor Camperaars volgen? Klik dan hier!

NKC

De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie www.nkc.nl voor meer informatie.

*) Deze korting vervalt als er 2 schuldschades in 2 jaar zijn gemeld (na 2 jaar schadevrij rijden kun je opnieuw deelnemen aan de training), of als er bij een camperwijziging sprake is van een risico-verzwaring. Na het volgen van een training met de nieuwe camper kun je weer 10% korting krijgen.

Deel deze pagina via
Sinds 1962