Sinds 1962

Motorrijden vanaf 18 jaar

Ben je 18 jaar en kun je niet wachten om te leren motorrijden? Haal dan je rijbewijs A1! Met dit motorrijbewijs kun je zelfstandig de weg op met een lichte (125cc) motor. Schrijf je in voor de gezellige motorrijlessen van Jaap Speelziek Opleidingen. Examen doen mag pas als je 18 bent, maar lessen mag al als je 17 bent. Je kunt gelijk beginnen met praktijklessen, maar bij Jaap Speelziek kun je – als je wilt – ook theorielessen volgen. Alleen de praktijklessen zijn verplicht, maar om het vereiste theorie-examen te behalen zijn theorielessen nooit weg natuurlijk. Voor € 40,- stomen wij je er in één avond klaar voor.

Dé weg naar jouw rijbewijs
Stap 3
A Praktijk rijles
Stap 4
Praktijkexamen

Praktijklessen

Tijdens onze praktijklessen leer je motorrijden op een motor van maximaal 125 cc en 11 kW.  De praktijklessen sluiten aan bij de twee verplichte onderdelen van het motorrijexamen: voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelname (AVD).

Je werkt eerst aan je voertuigbeheersing en als je geslaagd bent voor je AVB-examen, dan besteedt je instructeur tijdens de vervolglessen de aandacht volledig aan verkeersdeelname.

Voor de praktijklessen kun je gebruik maken van een lesmotor van Jaap Speelziek. Voor jouw en onze veiligheid vragen wij je voorlopig je eigen helm, handschoenen en motorkleding mee te nemen voor de motorrijles. Onze partners MotoPort Zelhem, Motorhuis “De Valkenier” en Motorkledingpoint hebben mooie basispakketten samengesteld met een aantrekkelijke korting. Onze medewerkers informeren je graag!

Praktijkexamen

De twee praktijkexamens van het motorrijbewijs A1 worden los van elkaar aangeboden en moeten afgelegd worden in de juiste volgorde: eerst voertuigbeheersing en daarna verkeersdeelname. Doordat wij een ruim aantal examens voor-inkopen is er altijd een plekje vrij en hoef je dus nooit lang te wachten.

Deel deze pagina via
Sinds 1962